Neljän viikon verkkokurssi joka auttaa sinut irti sokerikoukusta!

Pidätkö itsesi käynnissä sokerienergialla? Heitteleekö verensokeri ja tunnet itsesi usein nälkäiseksi ja iltapäivällä väsyneeksi? Romahtaako verensokeri jos et syö jotain parin tunnin välein? Onko keskivartalolle ja lantionseudulle kertynyt ylimääräistä?

Nämä kaikki ovat merkkejä metabolisesta oireyhtymästä jonka taustalla on elimistön insuliiniresistenssi tila.


Tällä neljän viikon kurssilla opit kuinka voit tasapainottaa verensokerin ja päästä eroon sokerin koukuttavasta voimasta ja elimistön insuliiniresistenssistä tilasta.

 
Osta Irti sokerista-verkkokurssi

Tällä verkkokurssilla opit:

Verkkokurssin tavoitteena on neljän viikon aikana auttaa vierottumaan sokerista ja höttöhiilareista. Kurssi auttaa motivoimaan itseä muutoksen tekemiseen ja kertoo terveellisistä vaihtoehdoista jolla sokeririippuvuudesta pääsee eroon.

Kurssi vastaa kysymyksiin MITÄ, MIKSI ja KUINKA? Eli kurssin aikana paneudutaan varsinkin sokeriin liittyvän ajatusmaailman, ns mindsetin muuttamiseen. Kun tiedostaa mitä ja miksi ja saa selkeät vinkit kuinka, on helppo ottaa vaadittavat askeleet.

Ensimmäisen viikon teema - MITÄ? Käy läpi mm seuraavat kysymykset:

 • Mitä kehossa tapahtuu kun syömme sokeria?
 • Mitä haittaa sokerista on elimistössä?
 • Mitä vaikutusta sokerin vähentämisellä on terveyteen?

Toisen viikon teema - MIKSI?

 • Miksi sokeri koukuttaa?
 • Miksi verensokerin heittely rasittaa elimistöä?
 • Miksi sokerilla ja korkealla kolestrolilla on yhteys?

Kolmannen viikon teema KUINKA?

 • Kuinka lisätä energisyyttä?
 • Kuinka säilyttää verensokeri tasaisena?
 • Kuinka ylläpitää sokerittomuutta?

Neljäs viikko on yhteenveto ja mindsetin vahvistaminen

 • Mitä on odotettavissa kun jatkan tällä tavalla?
 • Miksi sokerihimoja voi vielä tulla?
 • Kuinka voin entisestään parantaa hyvinvointia?

Joka viikko saat lisäksi käytännön askelmerkit kuinka neljän viikon vieroitus toteutetaan. Näitä ohjeita noudattamalla onnistut varmasti!

Jokaisen viikon ohjelma koostuu sekä kirjallisesta että video materiaalista. Osittain kummassakin käydään samoja asioita, jotta vahvistetaan kaikkia oppimisreittejä. Joka viikko on lisäksi tehtäviä joiden suorittaminen on osa kurssin edistymistä. 

Lunasta paikkasi verkkokurssilla

4 viikon verkkokurssilla, jonka aikana pääset irti sokerikoukusta, taltutat makeanhimon, saat lisää energiaa arkeen ja opit valitsemaan terveellisiä vaihtoehtoja jotka maistuvat hyvältä.

Verkkokurssin aikana saat neljässä vaiheessa ohjeet muutosaskeleiden tekemiseen. 

Osta Irti sokerista-verkkokurssi

Hyödyt joita saat Irti sokerista-verkkokurssista

 

Kurssin aikana opit tietämään ja ymmärtämään makeanhimon fysiologiaa kehossasi. Opit mitä kehossasi tapahtuu kun syöt sokeria tai keinomakeuttajia sisältäviä tuotteita ja opit mitä haittaa sokerista on elimistössäsi.

Kurssin aikana opit myös lukemaan tuoteselosteita uudella tavalla. Opit tietämään millä kaikilla nimikkeillä sokeri on voitu tuotteeseen piilottaa ja opit hahmottamaan milloin on kyse raaka-aineen luontaisesta sokerista ja milloin lisätystä.

Kurssin aikana opit säätelemään verensokeriasi ruoka-aineilla jotka eivät aiheuta nopeita sokeri- ja insuliinipiikkejä. Samoin opit purkamaan elimistön insuliiniresistenssiä tilaa ja tehostamaan sitä kautta elimistön rasvavarastojen purkua energiantuotantoon. 

Kurssin aikana opit myös hallitsemaan mielitekoja ja tiedostat mahdolliset lohtusyömisen- ja palkitsemissyömisen-mekanismit ja opit käsittelemään niitä.

Saat kurssin aikana käyttöösi kauppa-apurin jonka avulla teet kaupassa jo fiksuja ja terveellisiä valintoja jotka tukevat matkaasi kohta terveempää ja tasapainoisempaa tapaa syödä.

Lunasta paikkasi verkkokurssilla

4 viikon verkkokurssilla, jonka aikana pääset irti sokerikoukusta, taltutat makeanhimon, saat lisää energiaa arkeen ja opit valitsemaan terveellisiä vaihtoehtoja jotka maistuvat hyvältä.

Verkkokurssin aikana saat neljässä vaiheessa ohjeet muutosaskeleiden tekemiseen. 

Osta Irti sokerista-verkkokurssi

Tiennäyttäjäsi Hyvinvoinnin Alkemian Irti sokerista-verkkokurssilla

Zaïda Hämäläinen on kokonaisvaltaiseen, holistiseen ja funktionaaliseen ravintoterapiaan perehtynyt ravintoterapeutti ja Hyvinvoinnin Alkemia Oy:n omistaja. 

Hän on työskennellyt vuodesta 2013 painonhallinta-valmentamisen parissa ja elimistön metabolinen oireyhtymä ja sokeriaineenvaihdunta on näiden vuosien mittaan tullut tutuksi.